open_inquriy
Proizvodnja kuhinjskih nožev sprejme OEM ODM in custome LOGO

Hvala vam, da ste prišli na spletno stran našega podjetja, Everwealth zaradi neodvisnega upravljanja veleprodajnih kuhinjskih nožev od svojega začetka. Od začetka vzpostavitve originalnega čistega ročnega kovanja vseh vrst zahodnega sloga kuhinjskih nožev in perifernih dodatkov nožev uvrščenih profesionalne proizvodnje, raziskave in razvoj, prodaja v eni sodobni skupini podjetij proizvajalcev kuhinjskih nožev. Ima vse vrste kuhinjskih nožev, patentni certifikat kuharskega noža številnih. Večina kuharskih navdušencev je označila blagovno znamko zahodnih kuhinjskih nožev. Zdaj sredstva več kot 100 milijonov juanov. Tovarna pokriva površino 30 hektarjev, ima mestno skladišče 3000 kvadratnih metrov velikih skladišč. Spoznajte vse vrste distribucijskih kanalov supermarketov. Podjetje obljublja spoštovanje sodobnih poslovnih pravil, medsebojne koristi in win-win kot temelj. Podjetje uporablja velikodušna sredstva za gradnjo zdravega trga. Skupaj za razvoj blaginje industrije nožev.


Naslednje o nakupu veleprodajnih kuhinjskih nožev, kuhar' s noži v podjetju' Za naročila velja enaka politika, tukaj ste dobrodošli tudi, da se posvetujete z operacijskim centrom po telefonu, da bi razumeli podrobno veleprodajno politiko nožev.


1, družba' S veleprodajni kuhinjski noži v zahodnem slogu so dostavljeni v embalaži škatle. Vse vrste veleprodajnih trgov v državi prek Guangdong napredne izvozne logistike dostave.


2, veleprodajni kuhinjski noži, kuharski noži veliko število zalog oskrbe. Pomagal vam bo hitro prodajo v vrhunski sezoni.


3, toplo dobrodošli velike verige nakupovalnih središč, velike hotelske verige restavracije za nabavo imenovanega kuharskega kompleta izdelkov z noži.


4, podjetje za izvedbo OEM ODM OEM proizvodnje različnih vrst kuhinjskih nožev, kuharskih nožev, se lahko natisne z določenim LOGO.


Podjetje je predmet izdelkov, ki so pristni za zagotavljanje kakovosti izdelkov v skladu s standardom zahtev poslovnega oblikovanja. Podjetje ne prodaja kuhinjskih nožev slabe kakovosti. Z izvirnim namenom gradnje srečne družine so surovine, ki se uporabljajo za izdelavo kuhinjskih nožev, novi materiali v skladu s standardi testiranja oddelka za kakovost.


Pustite sporočilo, da bi dobili zadnjo ponudbo.
*Spoštujemo vašo zaupnost in vsi podatki so zaščiteni.