open_inquriy
Znaš uporabljati kuharski nož?

Ali veste, kako uporabiti kuhar' Nož? Ali razumete uporabo kitajskega kuharja' s nož in zahodni kuhar' Nož? Razčlenite razliko med kitajskim kuharjem' s noži in zahodni kuhar' Noži.




kitajski kuhar' s nož




Če želite biti dober v tem, kar počnete, morate najprej biti dober v tem, kar počnete. Z ljudmi' s neskončno iskanje hrane, funkcija kuhinjskih nožev se je razvila, in prvo preprosto rezanje, spreminjanje hrane iz velikih kosov v majhne kose, je daleč od zadovoljstva ljudi' S potrebami. Torej družina kuharja' Njegovi noži rastejo.


Rezanje nož: uporablja se za rezanje zelenjave, rezanje mesa je lahko, je najpogosteje uporabljen nož v kuhinji, 90% kitajskega kuharja' Pisalno delo opravimo s tem nožem.


Nož za rezanje: ko gre za kuhinjo, nekaj umazanega dela, kot so rezanje rebr, sekanje piščanca, sekanje glave rib, rezanje noža naravna sila ni dovolj, potem potrebujete telo noža težko, počutite se bolj trden nož za rezanje.


Rezbarski nož: telo je lahek in oster rezbarski nož, navadni ljudje običajno težko uporabljajo, samo barva, aroma, okus, pomen, oblika kuhanja ima precejšnje dosežke kuharskih kuharjev.


Nož za rezanje: nož za rezanje je nekakšen domači kuhinjski nož s kratko zgodovino, namenjen navadnim kitajskim družinam, združuje značilnosti noža za rezanje in noža za rezanje kosti v enem, z uporabo zasnove "rezanja pred in rezanje po njem, popolnoma sposoben zadovoljiti dnevne potrebe po kuhanju navadnih družin.


Zahodni kuhar' s nož


Zahodna hrana je o vseh področjih življenja, natančni delitvi dela. Tukaj je dolga zgodba kratko, samo za predstavitev nekaj reprezentativnih zahodnih kuharjev' S nožem.


Zahodni kuhar' s nož: znan tudi kot kuhinjski nož, ki se običajno uporablja pri proizvodnji jedi v zahodnem slogu, nož je dolg in tanek, nož je delno ukrivljen, splošno rezanje je lahko. s nož ni, običajno od dolgih do kratkih setov se pojavijo.


Nož za pobiranje kosti: Pri obravnavi sestavin s kostmi, pritrjenimi na meso, jih je težko razdeliti z drugimi orodji, in tukaj pride prav nož za pobiranje kosti, s katerim je meso mogoče enostavno odstraniti iz kosti. Lepilni noži so običajno tanki in ozki, z ravno in ukrivljeno obliko; So trdi in prilagodljivi, še posebej primerni za predelavo jedi, kot so zrezek in jagnjetina v zahodni kuhinji.


Nož za lupljenje: kot že ime pove, je luščenje zunanje kože hrane, pri strganju krompirjeve lupine je lupina melone zelo priročna. Z njim lupljenje krompirja ni več potovanje po morju, kazen za napačno posadko.


Dober kuhar' Nož zahteva tudi dobre spretnosti.


Narezovanje: je zelo preprosta metoda noža, kot je pusto meso, bolj toge jedi, kot so redkev, bambusovi poganjki, krompir itd., primerna za rezanje.


Cvetlični nož: najpogosteje se uporablja za obravnavo indijskega oreha, lignjev, lupinarjev in piščancev in drugih klavničnih odpadkov. Rez je treba narediti vzdolžno v hrani, nato pod pravim kotom na rez in nato rezati v rez. Po kuhanju in kuhanju bo vzorec hrane očitnejši, vendar bodite pozorni na dejstvo, da mora vzorčni nož zadeti notranjo stran sestavin, sicer se bo vzorec valjal znotraj, ko je jed končana. Metoda prečnega rezanja: primerna za rezanje lignjev, suhih pokrovač in drugih živil. Ta rez je nekoliko podoben cvetličnemu nožu, le v vzdolžnem rezanju v rez, da se reže v diagonalno obliko rešetke.


Rezanje: Rezanje je eno najpogostejših nožev, ki jih običajno uporabljamo. Pri rezanju ga je treba diagonalno rezati na rezine, debelina pa mora biti enakomerna. Takšen rez bo olajšal vstop in postavitev stopnje, oblika pa je lepša.


Shredding: Shredded jedi so najpogostejše, najpogostejše, vendar je hkrati tudi najbolj velja kuhar' Osnovne veščine rezanja. Let' Ne govorimo o tem, kot je nazaj rezan tofu, rezanje svile v mrežo takšne mojstrovine, kako rezati svilo samo fino, enakomerno rezanje ni nikoli dan ali dva trdega dela.


Vzdrževati je treba tudi nože.


Kot oseba, ki ljubi kuhanje, morajo imeti njihovi ljubljeni kuhinjski noži enaka občutka kot stari prijatelji, skrb in vzdrževanje podrobno. Pri sekanju in rezanju kosti morajo biti naravnost gor in dol, ne menjajte se z ene strani na drugo, da ne poškodujete telesa noža. Kuhinjske nože je treba očistiti pravočasno po uporabi in takoj obrisati z brisačo, da se prepreči rjavenje.


Kuhar' S nož je najbolje obesiti ali regalirati na prezračevanem, čistem mestu, kar bo podaljšalo življenjsko dobo noža.


Telo noža pogosto drgnite z riževo vodo, da ohranite sijoče telo noža za dolgo časa.


Če se telo noža prilepi na vonj rib in ovc, ga lahko obrišete z rezinami čaja ali ingverja, da zelo učinkovito odstranite vonj.


Če se kuhinjski nož zdi top, ranjen, se prepričajte, da poiščete strokovnjake za poliranje.

Pustite sporočilo, da bi dobili zadnjo ponudbo.
*Spoštujemo vašo zaupnost in vsi podatki so zaščiteni.